top of page

Let's inspire, empower &
synergize each other

PURE PRESENCE

personal branding, communicatie, marketing consultant

Op zoek naar een mentor of sparringpartner om helderheid te verkrijgen over de boodschap die je wenst te communiceren online? Wil je iemand die naast de zijlijn je inspiratie geeft? Je creativiteit laat opborrelen?

 

Mijn aanpak? Praktisch, concreet, no-nonsense. Ik begeleid je graag vanuit transparantie en gelijkwaardigheid. Ik reik je opties, tools, ideeën, clarity en een plan van aanpak. Zodat je weet hoe je / jouw organisatie online neerzet in lijn met jouw DNA. En welke boodschappen je kern versterken. Want je wenst juist gepercipieerd te worden en de juiste klanten aan te trekken.

Ik help met social media, marketing, strategie, event organisatie, personal/life coaching en dit steeds vanuit een bewuste, bezielde insteek. Eigenheid, authenticiteit, integriteit draag ik hoog in het vaandel.

GERALDINE30.jpg
bynouchka080223G31.jpg

HUMAN TALKS

host, presentator, (keynote) spreker, interviewer, moderator

Met Human Talks worden topics rond humanity, bewustzijn, ondernemerschap, marketing, vanuit een ander, bewust perspectief aangereikt. Ik deel vanuit levenservaring, kennis en diepgaande in-zichten. 

 

Als host of presentator begeleid ik graag je event, steeds gehuld in zachtheid, liefde en verbinding.

 

Als interviewer of moderator duik ik de diepte in. Met als doel om jou en je publiek te raken, inspireren en om samen de wereld te vermenselijken.

Zelf organiseer ik kleinschalige, verbindende Human Talks events. Om thuis te komen bij jezelf, samen met andere shining souls.

Let me touch you &

your audience's heart.

COLLABS

co-creaties, synergie, model voor duurzame brands

Fijne, creatieve projecten of synergieën zijn welkom. In lijn met bewustzijn, humaniteit, verbinding en vanuit transparantie en gelijkwaardigheid.

 

Laten we mekaar versterken en upliften in nieuwetijdsprojecten.

Daarnaast kan je me boeken als natural model voor de fotoshoot van je duurzame merk als ik een klik voel.

bottom of page